Anke Laterveer schrijft bundel erotische verhalen bij Pepper Books

 

ALKMAAR – Anke Laterveer heeft een boekcontract getekend bij Pepper Books. Haar 
erotische bundel JA, twaalf zinderende verhalen verschijnt deze zomer. Meestal is Anke Laterveer, schrijver en oprichter van #zeghet, de Nederlandse voorloper van #metoo, in de media omdat ze zich uitspreekt tegen seksueel geweld. Nu komt ze dus met een bundel erotische verhalen. Is dat niet gek?

 

Anke Laterveer: ‘Heel logisch juist! Volgens mij gaat er veel mis bij seks omdat we echt te weinig goede voorbeelden zien. In films en boeken zie je bijvoorbeeld zelden mensen praten tijdens en rondom seks. Er wordt ook nooit toestemming gevraagd voor  seksuele handelingen. Terwijl dat nu juist superbelangrijk is en, in tegenstelling tot wat mensen vaak denken, ook heel sexy kan zijn. Daar kan ik dan uitgebreid over praten in de media, en dat doe ik ook, maar ik kan er ook eens iets aan gaan doen. Bovendien vind ik het ook heel fijn om eindelijk eens over lekkere, goede seks te praten, want laten we wel wezen: er is weinig leuker dan dat.’ Vandaar nu een bundel erotische verhalen van haar hand bij uitgeverij Pepper Books.

 

 

JA, TWAALF ZINDERENDE VERHALEN

Uitgever Mariska Budding: ‘Dit boek is een geweldig project dat goed aansluit op waar  Anke voor staat. Daarnaast is het een bundel vol mooie zinderende verhalen, verpakt in de prachtige schrijfstijl waar de lezer geen genoeg van zal krijgen.’

Twaalf zinderende, erotische verhalen. Alle twaalf anders. Van bdsm tot sexdoll, van de eerste keer tot liefde op leeftijd. Over onenightstands, relaties, hetero’s, homo’s, mannen, vrouwen en alles ertussenin.

JA, twaalf zinderende verhalen verschijnt in de zomer van 2018.