Bio jong eerste hoofdstuk online

Bio jong van Roxy Dillon

Benieuwd naar Bio jong van voedingswetenschapper Roxy Dillon? Het eerste hoofdstuk staat online

‘In mijn persoonlijke leven hou ik ervan nieuwe behandelingen uit te proberen, gebaseerd op de nieuwe en opwindende wetenschappelijke ontdekkingen die uiteindelijk de basis vormen van alles wat ik geloof, onderzoek en in praktijk breng. Mijn eigen maatregelen tegen antiveroudering variëren op basis van wat ik die dag of week nodig heb, maar je kunt er zeker van zijn dat ik alle suggesties in dit boek zelf heb uitgeprobeerd. Mijn doel is altijd om het lichaam ertoe aan te zetten zich veroudering te weren en om cellulaire en hormonale functies op een jeugdig niveau te houden.’ – uit Bio jong van Roxy Dillon

Goede voornemens of niet, dit boek is een must voor iedereen die zich gezonder, fitter en jonger wil voelen. Voedingswetenschapper Roxy Dillon vertelt in ‘Bio jong‘ in duidelijke taal hoe je, met producten uit de supermarkt, je 10 jaar jonger kunt voelen. Benieuwd naar dit bijzondere boek? Lees het eerste hoofdstuk hier online.

Eerste hoofdstuk ‘Bio jong’

‘Jong zijn wordt verspild aan de jeugd.’

Oscar Wilde

Bio-jong van Roxy Dillon

Bio-jong van Roxy Dillon