Drie versies van ons

ISBN: 978 90 206 0831 1
Prijs: € 21,99

Sommige momenten kunnen je leven veranderen. Heb je je ooit afgevraagd: wat als…? Drie versies van ons

Een man loopt over het voetpad. Een vrouw, die hem tegemoet fietst, moet uitwijken voor een hond. Of krijgt een lekke band. Of fietst gewoon door. Op dat moment – man loopt, vrouw fietst – haakt hun toekomst in elkaar. Er zijn drie beslissende momenten, drie versies van het verhaal die de rest van hun verhaal bepalen. Eva en Jim zijn dan negentien.
Drie versies van ons volgt de drie manieren waarop hun leven zich kan ontvouwen na deze eerste ontmoeting. We volgende verschillende versies van hun relatie, van het begin tot het eind, samen en van elkaar gescheiden, waarin hun liefde steeds andere routes neemt, van hun ontmoeting in 1958 tot de ontknoping in het heden. Drie levens vol liefde, ambitie en verraad, maar bovenal drie levens met een rotsvaste connectie tussen twee personen. Het verhaal onderzoekt het idee dat er momenten zijn dat ons leven heel anders had kunnen verlopen, de piepkleine beslissingen die ons lot bepalen en de toevalligheden waar alles op gebaseerd is. Hoe makkelijk had het anders kunnen lopen? Wat als we elkaar toen niet ontmoet hadden?

Lees het eerste hoofdstuk online

"Het is verfrissend om een romantisch verhaal te lezen waarin een personage in verschillende versies gelukkig is; dit is geen geïdealiseerde roman over “de ware”."
– The Observer