Comedian ANUAR tekent boekcontract bij Pepper Books

Anuar

Comedian Anuar heeft bij uitgeverij Pepper Books een boekcontract getekend voor zijn roman Het zal je broertje maar zijn. Na vijf succesvolle avondvullende theatershows besloot Anuar zich ook te storten op het schrijven.

AnuarAnuar is de eerste Nederlandse comedian die de voorpagina van The New York Times heeft gehaald. Als schrijver leverde hij bijdragen aan verschillende tv-programma’s waaronder The Comedy Factory en Raymann is Laat, dat seizoenen lang een groot succes was op NPO3.

Uitgever Mariska Budding: ‘Anuar is een enthousiaste verhalenverteller. In zijn roman Het zal je broertje maar zijn krijgen we een inkijkje in de Nederlands-Marokkaanse cultuur, waar Anuar met een open blik naar kijkt. Anuar is een geweldig nieuw geluid in boekenland.’

HET ZAL JE BROERTJE MAAR ZIJN
Nordin is een nietsnut. Zijn tweelingzusje Fatma een hoogvlieger. Nadat Nordin zichzelf op een vreselijk domme manier in de problemen heeft gebracht, is zijn vader het zat. Om te laten zien wat hij waard is, moet Nordin naar Tetouan, zijn geboortedorp in Marokko, om een geschikte man voor zijn zusje te vinden.

Wat een vakantie van meisjes kijken en op het strand hangen met zijn vriend Debiel zou moeten worden, verandert ineens in een bizarre roadtrip. Verkleed als zijn zusje, gaat hij op date met verschillende mannen. Maar om iemand te vinden die bij zijn zusje past, blijkt nog niet zo makkelijk.

Het zal je broertje maar zijn verschijnt in januari 2019 bij uitgeverij Pepper Books.

Meer weten over Anuar? Kijk op zijn website.