Fascinerende biografie Prinses Diana bij Pepper Books

Fascinerende biografie Prinses Diana bij verschijnt eind juni bij Pepper Books

ALKMAAR – Deze zomer is het 20 jaar geleden dat prinses Diana tragisch verongelukte in Parijs. Een paar jaar voor haar dood werkte biograaf Andrew Morton – in het geheim – samen met prinses Diana aan haar onthullende en wereldschokkende biografie. Eind juni verschijnt bij Pepper Books een volledig herziene jubileumeditie van deze fascinerende bestseller.

20 JAAR LATER
Diana’s biograaf Andrew Morton heeft met de kennis van nu – twintig jaar na Diana’s dood – de geheime interviews met de prinses opnieuw onderzocht. Hij kwam tot schokkende nieuwe inzichten. In deze volledig herziene jubileumeditie van Mortons overweldigend succesvolle biografie, kijkt hij opnieuw naar Diana’s nalatenschap en haar relevantie voor de huidige koninklijke familie. Diana was al een icoon toen ze nog leefde en na haar dood zal haar legende miljoenen mensen blijven fascineren. Dichter bij een autobiografie van Diana zullen we nooit komen.

GELIEFD
Uitgever Mariska Budding: ‘De herinneringen aan prinses Diana zijn nog steeds springlevend. Ik weet nog precies waar ik was toen ik hoorde dat ze verongelukt was. En ik denk dat het voor velen een moment is dat ze nooit meer zullen vergeten. Wij zijn er erg trots op om de uitgever te zijn van het eigen verhaal van Diana. Een boeiend, maar ook tragisch verhaal van een zeer geliefde prinses. Het boek is volledig herzien, aangevuld met nieuwe feiten en het staat vol foto’s. Een indrukwekkend tijdsbeeld.’

DIANA
Toen Diana, haar eigen verhaal in 1992 verscheen, had het een enorme impact op de publieke opinie over het Britse koningshuis. De #1 New York Times Best Seller groeide in korte tijd uit tot een klassieker; niet alleen vanwege de vele onthullingen, maar vooral ook omdat Diana zich persoonlijk had gelieerd aan het boek. Ze was daarmee het eerste lid van het koningshuis dat zich zo open en eerlijk uitliet: over haar ongelukkige huwelijk, haar relatie met de koningin, haar uitzonderlijke leven in het huis Windsor, haar hoop, haar angsten en haar dromen.

MORTON
Andrew Morton is een wereldberoemde biograaf en deskundige op het gebied van royalty en beroemdheden. Hij schreef, naast Diana, haar eigen verhaal, diverse prijswinnende bestsellers waaronder de biografieën van Monica Lewinsky, Madonna, David en Victoria Beckham en Tom Cruise. Morton woont afwisselend in Londen en Los Angeles.

Diana, haar eigen verhaal (€ 19,99) verschijnt eind juni bij Pepper Books.