Foute lezingen Rob Hoogland & Arthur van Amerongen

Foute lezingen van Rob Hoogland en Arthur van Amerongen

AMSTELVEEN – De populaire columnisten Rob Hoogland (De Telegraaf) en Arthur van Amerongen (de Volkskrant, HP/De Tijd) hebben samen Het Grote Foute Jongens Boek geschreven. Op zaterdag 25 februari geven zij twee lezingen; een in Amstelveen (Venstra) en een in Hoorn (Stumpel). Net als in het boek passeren tijdens de lezing alle denkbare onderwerpen de revue: de wereld van de media, voetbal, de grachtengordel, meisjes, politiek, drank & drugs, literatuur en meer.

HET GROTE FOUTE JONGENS BOEK
Rob Hoogland (Telegraaf) en Arthur van Amerongen (Volkskrant) vertegenwoordigen twee verschillende werelden, maar hebben toch veel gemeen: humor, spitsvondigheid en maling aan politieke correctheid. Zij zeggen onverbloemd wat zij vinden en passen daarbij vaak het stijlmiddel van de satire toe. Rob en Arthur leerden elkaar al chattend beter kennen op Facebook, zochten elkaar daarna regelmatig op en besloten toen tot een unieke samenwerking, die heeft geresulteerd in Het Grote Foute Jongens Boek (€ 19,99)

De lezing bij Libris Venstra (Stadsplein 102A) is gratis toegankelijk en begint om 13.00 uur. De lezing bij Stumpel (Grote Noord 81) begint om 16.15 uur en is gratis te bezoeken.

Arthur van Amerongen