Foute signeersessie Rob Hoogland & Arthur van Amerongen bij boekhandel het Paard van Troje

Foute lezingen van Rob Hoogland en Arthur van Amerongen

Ede – De populaire columnisten Rob Hoogland (Telegraaf) en Arthur van Amerongen (de Volkskrant, HP/De Tijd) hebben samen Het Grote Foute Jongens Boek geschreven. Zaterdag 11 maart signeren zij om 16.00 uur hun bestseller bij boekhandel het Paard van Troje.

HET GROTE FOUTE JONGENS BOEK
Rob Hoogland (Telegraaf) en Arthur van Amerongen (Volkskrant) vertegenwoordigen twee verschillende werelden, maar hebben toch veel gemeen: humor, spitsvondigheid en maling aan politieke correctheid. Zij zeggen onverbloemd wat zij vinden en passen daarbij vaak het stijlmiddel van de satire toe. Rob en Arthur leerden elkaar al chattend beter kennen op Facebook, zochten elkaar daarna regelmatig op en besloten toen tot een unieke samenwerking, die heeft geresulteerd in Het Grote Foute Jongens Boek.

MARK RUTTE
Onze premier schreef het voorwoord. Hierin benadrukt Mark Rutte de unieke samenwerking tussen Arthur van Amerongen en Rob Hoogland: ‘Dat een Volkskrant- en een Telegraafcolumnist samen een boek schrijven, dat is net zoiets als een Ajax- en een Feyenoordsupporter die samen een feestje geven, of de PvdA en de VVD die samen een kabinet vormen.’

Dit boek is totaal taboeloos. Niemand wordt gespaard. Het is een krankzinnig boek waar je met rode oortjes van geniet!’– de Nieuwsshow

Het Grote Foute Jongens Boek (€ 19,99) is verschenen bij Pepper Books. De signeersessie bij boekhandel het Paard van Troje (Grotestraat 87) is gratis toegankelijk.

 

Rob Hoogland en Arthur van Amerongen geven een lezing in Sittard