Maureen du Toit tekent auteurscontract bij Pepper Books

Maureen du Toit tekent boekcontract bij Pepper Books

ALKMAAR – Presentatrice, actrice en schrijfster Maureen du Toit heeft het contract getekend voor haar nieuwe boek bij uitgeverij Pepper Books. Glossy Boerin verschijnt deze zomer. Het is haar eerste roman voor volwassenen.

FARM-LIT
Pepper Books-uitgever Mariska Budding: ‘Maureen is enorm creatief en veelzijdig. In het verleden hebben we samen al succesvol kinderboeken gemaakt. Ze zit altijd vol ideeën en een paar maanden terug vertelde ze dat ze bezig was met een roman over een vrouw die het roer omgooit. Een heuse farm-lit. Na het lezen van de eerste versie was het meteen duidelijk dat het een geweldig boek zou worden. Het is goed geschreven, met veel vaart, herkenbaar, beeldend en humoristisch. Het kan zo verfilmd worden!’

GLOSSY BOERIN
Kat heeft het allemaal! Een topbaan bij een succesvolle glossy, een BN’er als vriendje, een chique appartement in hartje Amsterdam en veel geld. Toch is ze niet happy. Als het noodlot toeslaat, besluit ze het roer om te gooien. Ze volgt haar hart en begint een nieuw leven… als boerin!

Glossy Boerin, een echte farm-lit vol humor, liefde en drama, verschijnt zomer 2017 bij Pepper Books.