Meisjes met lef met korting bij de Linda

Caroline Paul’s Meisjes met lef met korting bij de Linda

Meisjes met lef is gekozen tot een van de 25 toptitels door de Linda. Wanneer je de Linda koopt krijg je nu ook nog eens €5 korting op het boek. Zeker een goed idee dus!

Meisjes met lef met korting in de Linda

Meisjes met Lef: Een echte gutsy girl gaat voor de uitdaging, niet het resultaat.

Paul noemt in haar boek veel rolmodellen, zoals het zeilmeisje Laura Dekker. The Gutsy Girl stimuleert een nieuwe generatie om angsten te overwinnen, uitdagingen aan te gaan, en een leven na te streven vol zelfvertrouwen, zelfredzaamheid, vriendschap en plezier.
Deskundigen roepen al jaren dat kinderen meer moeten buitenspelen en dat ouders ze niet zo moeten betuttelen. Caroline Paul richt zich in dit boek, specifiek tot jonge meisjes.
Zij stimuleert hen grenzen op te zoeken en er dan, met beleid, overheen te gaan. ‘Jezelf uitdagen is essentieel voor een leven vol opwinding, zelfvertrouwen en plezier’, stel Paul in haar voorwoord. In dit boek laat ze zien hoe je het leven stoer tegemoet kunt treden aan de hand van leuke illustraties, ervaringsavonturen en moderne heldinnen, onder wie het Nederlandse zeilmeisje Laura Dekker.

Inkijkexemplaar Meisjes met lef