Nederlandse editie van bestseller over meisjes met lef ligt nu in de boekhandel!

Nederlandse editie van bestseller over meisjes met lef ligt nu in de boekhandel!

Alkmaar – Bij Pepper Books is de vooruitstrevende fun read Het boek voor meisjes met lef van de Amerikaanse schrijfster Caroline Paul verschenen. Dit geïllustreerde boek laat aan de hand van ervaringsavonturen en met voorbeelden van moderne heldinnen zien hoe je als meisje (én vrouw) een leven vol uitdagingen en lef aan kunt gaan: How to be a gutsy girl!

Het boek voor meisjes met lef
The Gutsy Girl stimuleert een nieuwe generatie om angsten te overwinnen, uitdagingen aan te gaan en een leven na te streven vol zelfvertrouwen, zelfredzaamheid, vriendschap en plezier.
Zij stimuleert hen om grenzen op te zoeken en er dan, met beleid, overheen te gaan. ‘Jezelf uitdagen is essentieel voor een leven vol opwinding, zelfvertrouwen en plezier,’ stelt Paul in haar voorwoord. In dit boek laat ze zien hoe je het leven stoer tegemoet kunt treden via leuke illustraties, ervaringsavonturen en moderne heldinnen, onder wie het Nederlandse zeilmeisje Laura Dekker.

Caroline Paul
Caroline Paul (New York, 1963) studeerde Communicatie en werkte daarna 13 jaar als brandweervrouw. Ze schreef diverse boeken voor kinderen en volwassenen.
Paul woont samen met grafisch journaliste Wendy MacNaughton en hun drie katten in San Francisco.

Meisjes met lef event
Pepper Books organiseert samen met Pakhuis de Zwijger voor alle meiden én vrouwen met lef een avond vol entertainment en gesprek in de thematiek van het boek. Deze inspirerende avond bestaat onder andere uit een live-column van zelfbenoemd vrouwenkenner Maxim Hartman, een discussiepanel geleid door Phaedra Werkhoven met onder meer Professional Rebel Linda Vermaat en een muzikale noot van Aafke Romeijn.

Datum: vrijdag 12 mei 2017
Tijdstip: 20.00 uur
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Toegang: € 7,50
Aanmelden: pakhuisdezwijger.nl