Nieuwe Meester Bart voorjaar 2018

Dichter bij Meester Bart verschijnt voorjaar 2018 bij Pepper Books

In het voorjaar van 2018 verschijnt Dichter bij Meester Bart. Het is een bundel vol nieuwe columns, rake uitspraken en gedichten van Bart Ongering, de populairste meester van Nederland.

NIEUW

Voor deze bundel schreef Meester Bart nieuwe columns en gedichten over zijn leerlingen en zijn ervaringen in het onderwijs. Ook vroeg hij een aantal schrijvers en journalisten naar hun herinneringen aan school. Naast de altijd treffende beschouwingen van Meester Bart, staan in de bundel daarom ook verrassend en bijzonder mooie bijdragen van James Worthy, René Kneyber, Clarice Gargard, Anke Laterveer, Sander de Hosson, Aya Sabi, Massih Hutak en Akwasi.

MEESTER BART

Bart Ongering (1981), beter bekend als ‘Meester Bart’, is de populairste meester van Nederland. Afkomstig uit een echte onderwijsfamilie staat hij vanaf zijn 26ste voor de klas. Hij is vmbo-docent in Amsterdam en was columnist voor Trouw. Als geen ander weet hij de wereld om hem heen in rake zinnen te vatten door zijn scherpe observaties. Bart heeft meer dan 150.000 volgers op social media. Dichter bij Meester Bart is de opvolger van de bestseller Meester Bart op zijn best die vorig jaar bij Pepper Books is verschenen.

Dichter bij Meester Bart (€ 15) verschijnt voorjaar 2018 bij Pepper Books.