Pepper Books auteurs draaien mee in de boekhandel

Pepper Books auteurs draaien mee in de boekhandel

Vanaf juni draaien drie auteurs van Pepper Books mee in hun favoriete boekhandel. Florain Boland, Micha Meinderts en Anke Laterveer zullen hun armen uit de mouwen steken en het boekhandelsteam versterken.
Florian Boland zal in juni een dag meewerken bij Boekhandel Kooyker in Leiden. Florian’s thrillerdebuut ‘De ijzeren engel‘ ligt dan in de boekhandels. ‘De ijzeren engel’ is een spannende plot-gedreven roman tegen de intrigerende achtergrond van de psychiatrische hulpverlening.

Micha Meinderts gaat in juli aan de slag bij De Nieuw Boekhandel in Amsterdam. ‘Aldus Sybren‘ van Micha verschijnt deze zomer. Het is een prachtige mix van de klassieke coming-of-age en het zeer actuele thema genderdysphorie.

Eind september kun je Anke Laterveer bij Boekhandel H. de Vries in Haarlem vinden. Haar boek ‘Lefbek‘ wordt begin september gepresenteerd.

Natuurlijk zullen de boeken van de auteurs aanwezig zijn in de winkels. Die verdienen dan extra aandacht. Toch is dat niet het belangrijkste. We willen er een leuke actie van maken voor de auteurs maar ook voor de boekhandels. Uiteindelijk verkopen zij onze boeken en willen we ze daarbij op deze manier ook voor bedanken.