Pepper Books komt met lifestyleboek Maureen Du Toit

In augustus verschijnt het eerste lifestyleboek van auteur en ‘mindcoach’ Maureen du Toit. In Rust in je leven geeft Maureen meer dan 100 haalbare tips om het drukke (gezins)leven aangenamer te maken door er meer rust in aan te brengen. Naast het boek verschijnen er vlogs met tips van de auteur en geeft de auteur workshops rondom dit thema.

Gezond eten, fit blijven, je sociale leven en je relatie op peil houden en niet te vergeten tijd voor jezelf nemen om te voorkomen dat je langzaam opbrandt. In haar boek Rust in je leven leert Maureen du Toit je aan de hand van eenvoudige tips en opdrachten hoe je meer rust kunt aanbrengen in je leven. Ze geeft behapbare adviezen over hoe je je schermtijd vermindert, hoe je aan het einde van een lange werkdag kunt ontspannen én fit blijft, maar ook hoe je snel en toch gezond kookt. En het belangrijkste: hoe je weer tijd voor jezelf durft te nemen.

MAUREEN DU TOIT
Maureen du Toit begon ooit als actrice in Goudkust, waar ze mee stopte om een psychosociale opleiding te gaan doen. In de jaren die volgde presenteerde ze succesvolle tv-programma’s, waaronder Hart van NederlandDe SmaakpolitieJe eigen droomhuis en NH Nieuws. Ze heeft gewerkt als creative writer voor verschillende bedrijven en
schreef diverse (kinder)boeken. Maureen staat vooral bekend om haar ‘fittips zonder al te veel gedoe’.

Rust in je leven verschijnt begin 2020.