Geldgeheim. Vind je weg naar financiële vrijheid.

ISBN: 9789020608168
Verschijningsdatum: september 2022
Prijs: € 19,99

Als er één onderwerp is dat ons dagelijks bezighoudt, dan is het wel geld. Tijdens de boodschappen, het windowshoppen, als je partner een nieuwe, te dure hobby heeft of vindt dat jij die hebt. Ruzies maken we er volop over, maar écht praten over geld… ho maar.

Gebrek eraan roept schaamte op, overvloed ervan schuld. Hanneke van Onna weet maar al te goed hoe het is als je verkeerd met geld omgaat. Als ervaringsdeskundige groeide ze uit tot een succesvolle moneycoach, die zich als geen ander kan inleven in mensen met problemen rond geld.

In Geldgeheim legt Hanneke van Onna patronen en overtuigingen bloot die financiële vrijheid in de weg staan. Welke rol speelt geld in je leven? Hoe krijg je financieel inzicht én overzicht? Waarom is financiële zelfredzaamheid zo belangrijk? En hoe krijg je dat voor elkaar? Een inspirerend en praktisch boek voor iedereen die zorgeloos met geld wil omgaan.

"De weg naar financiële vrijheid in 10 geheime lessen"

Alias. Onvoltooid verleden

ISBN: 9789020608175
Verschijningsdatum: oktober 2022
Prijs: € 15,-

De 32-jarige Julia maakt deel uit van het rechercheteam Alias, dat zich bezighoudt met drugstransporten, ontvoeringen, zware bedreigingen en moord.

In Onvoltooid verleden, het tweede deel van deze spannende serie, wordt team Alias gevraagd om de Centrale Recherche te assisteren bij een ontvoeringszaak van een jonge vrouw.

Er zijn weinig getuigen en de tijd dringt. Julia bijt zich vast in de zaak, maar wanneer er vanuit
het niets een crimineel uit een vorig onderzoek opduikt in haar privéleven, krijgt de kwestie een totaal andere wending.

Alias is een spannende boekenreeks waarin een gedreven rechercheteam steeds alles op alles zet om criminele zaken tot een goed einde te brengen. Elk boek behelst een actueel thema en een afgeronde zaak.

>> Kijk hier voor deel 1 van Alias: Het laatste uur.

"Het tweede deel in de spannende crimeserie Alias"

Voor elke dag een filosofische vraag of gedachte

Auteur: 0geen
ISBN: 9789020608182
Verschijningsdatum: november 2022
Prijs: € 17,99

We leven in een wereld waarin nauwelijks tijd is of wordt gemaakt om even stil te staan bij je gedachten. Waarin je opgaat in de haast van alledag en voorbijgaat aan wat écht belangrijk is.

Dit boek helpt je om hier verandering in aan te brengen, door elke dag na te denken over een willekeurig onderwerp van en uit het leven. Op een laagdrempelige manier ga je aan de slag met filosofische vragen en gedachten. Het inspireert en stimuleert, en geeft net dat beetje extra aan je dag, wat je anders zou missen.

"Een waardevol filosofisch cadeauboek voor jezelf of een ander."