Hoe vind je zelf dat het gaat? 12 lessen van mijn vader en 1 van mijn moeder

ISBN: 978 90 206 0819 9
Verschijningsdatum: april 2023
Prijs: € 19,99

Hoe vind je zelf dat het gaat? 12 lessen van mijn vader en 1 van mijn moeder is het verhaal over vader en moeder Römer, de opvoeding die zij gaven en de dynamiek van het gezin, gezien door de ogen van zoon Bart. En het was niet zomaar een gezin, maar een gezin waarvan de vader een publiek figuur werd, een van de bekendste mensen in Nederland. En dat op een moment dat die bekendheid nog echt bijzonder was.

Het gezin Römer werd in interviews en reportages altijd getoond als een soort ‘perfect family’, wat overigens grotendeels ook zo was en nog steeds is. Maar bij Bart groeide de behoefte om dat gekende beeld te belichten vanuit zijn eigen perspectief. De lessen, zoals Bart die heeft ervaren, zijn voor hem de aanleiding om dat verhaal te willen vertellen. Te kunnen vertellen.

Het werd niet alleen een verhaal over een familie, maar vooral eentje over de relatie tussen vader en zoon, en moeder en zoon.

Fix het zelf! Geef je kapotte spullen een nieuw leven (en bespaar veel geld)

ISBN: 978 90 206 0829 8
Verschijningsdatum: maart 2023
Prijs: € 17,50

Deze handige gids geeft de beste tips om je kapotte spullen nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om een riem of je favoriete tas, een gekrompen trui, een kapotte paraplu of een lek in de wasmachine: fix het zelf! Dat bespaart veel geld en is ook nog eens goed voor het milieu. Van snelle oplossingen tot reparaties die het item zo goed als nieuw maken. Je zult versteld staan van wat je allemaal zelf kunt repareren met een paar stukken gereedschap en een beetje geduld.

Money Journal. Plan je weg naar financiële vrijheid.

ISBN: 978 90 206 0830 4
Verschijningsdatum: april 2023
Prijs: € 17,99

Het onderzoeken en in kaart brengen van je eigen cashflow (geldstroom) is niet het allerleukste om te doen op de zondagmiddag. Met deze Money Journal geeft Money Coach Hanneke van Onna je op een leuke en toegankelijke manier nieuwe inzichten in je inkomsten- en uitgavenpatroon, om zo meer grip op je financiën te krijgen. Overzicht geeft namelijk inzicht. En dan kun je een plan maken!

Aan de hand van oefeningen, opdrachten, tips en inzichten helpt Hanneke je aan jouw eigen stappenplan naar financiële vrijheid.