Vera van Zelm tekent contract bij Pepper Books

PB banner Vera van Zelm Feliciteer hem maar

Presentatrice, actrice, vlogger, stand-upcomedian en schrijfster Vera van Zelm tekent contract bij Pepper Books

Duizendpoot Vera van Zelm (o.a. Zondag met Lubach en Spijkers met Koppen) heeft een boekcontact getekend bij uitgeverij Pepper Books. Feliciteer hém maar, want ik vind er tot nu toe geen reet aan! geeft een satirische en humoristische blik op zwanger zijn en alles wat daarbij komt kijken.

ZWANGER
Vera: ‘Zwanger zijn voelt voor mij als balanceren op het randje van de gekte. En ik kan het weten want ik ben al eens depressief geweest.’ Toen Vera van Zelm (gewenst) zwanger raakte, had ze niet verwacht dat ze zich zó zou voelen. Nóg meer verbijsterd was ze over het wereldje waarin ze terechtkwam. Waarom hangt er altijd zo’n zinderende blijheid om alles wat met zwangerschap te
maken heeft? Hoe komt het dat niemand het erover heeft dat het eigenlijk heel oneerlijk is dat de vrouw het allemaal moet doen? En waarom is het taboe om hier eerlijk over te zijn?

HUMOR
Uitgever Mariska Budding: ‘Vera viel me al een tijdje op door haar frisse vlogs, humoristische recht- voor-zijn- raap mentaliteit en scherpe observaties in het gesproken en geschreven woord. Deze taboedoorbrekende en vooral ook humoristische zwangerschapsgids is voor iedereen die zich niet herkent in het standaardbeeld. Waarschijnlijk een feest der herkenning.’

FELICITEER HÉM MAAR, WANT IK VIND ER TOT NU TOE GEEN REET AAN!
Gezond, mooi en levenslustig. Zwanger zijn is een feest. In jouw lichaam groeit het wonder.’ Gaat dit over mij?! Deze verwarde, net te dikke vrouw? Een feest?! Voor wie dan? Volgens mij ben ik niet uitgenodigd. Zwanger zijn voelt voor mij als balanceren op het randje van de gekte. En ik kan het weten, want ik ben al eens depressief geweest. Ik vraag me dan ook regelmatig af: is dit een  zwangerschapskwaal of een terugkerende depressie?

Feliciteer hém maar, want ik vind er tot nu toe geen reet aan! verschijnt in de zomer van 2018