Bart Römer komt met biografisch verhaal over een van de bekendste families van Nederland

Dit voorjaar verschijnt Hoe vind je zelf dat het gaat? 12 lessen van mijn vader en 1 van mijn moeder bij uitgeverij Pepper Books.

Bart Römer vertelt, gezien door zijn ogen, hoe het was om op te groeien in een van de bekendste families van Nederland. Het werd niet alleen een verhaal over een gewone familie in bijzondere omstandigheden, maar meer nog over de relatie tussen vader en zoon. Het boek bevat ook verschillende foto’s uit het archief van de auteur.

De lessen zoals Bart die ervaren heeft, zijn voor hem de aanleiding om het verhaal te vertellen. De invloed die zijn ouders op hem hebben gehad, de levenslessen die zij hem hebben meegegeven en de dynamiek van het gezin. Een gezin waarvan de vader een bekend figuur in Nederland werd op een moment dat die bekendheid nog echt bijzonder was en van grote invloed op alle leden van het gezin.

BART RÖMER
Bart Römer is directeur van de Nederlandse Filmacademie, en schrijver. Hij was toneelspeler en daarna, achter de schermen, werkzaam bij de televisie – vooral als programmaontwikkelaar en leidinggevende bij de publieke omroep. In 2020 verscheen bij uitgeverij Kluitman het kinderboek De dromendief, dat hij samen met zijn zoon Leon schreef.

>> Kijk hier voor meer informatie over Hoe vind je zelf dat het gaat? 12 lessen van mijn vader en 1 van mijn moeder