Contact

U kunt Pepper Books bereiken via(072) 5275075. U kunt de uitgeverij ook mailen: Algemene, marketing- en persgerelateerde vragen: info@pepperbooks.nl Bestelling plaatsen: bestellen@bbnc.nl.
Manuscripten
Wilt u een manuscript ter publicatie aanbieden? Dat kan natuurlijk, wij beoordelen dan of uw werk bij Pepper Books past.

Wij ontvangen graag een digitale versie van uw werk, bij voorkeur geen geprinte manuscripten. U kunt uw manuscript mailen naar info@pepperbooks.nl.

Bij het insturen van manuscripten vragen wij altijd om een synopsis, met korte inhoud en plot, en een introductie van de personages, een titel en genre, en minimaal de eerste twee hoofdstukken van het boek. Verder ontvangen wij graag een begeleidende brief met korte persoonlijke omschrijving van uzelf, waarbij u in ieder geval uw naam en contactgegevens vermeldt.

Zodra wij uw werk hebben ontvangen, mailen wij u een ontvangstbevestiging. Vervolgens bekijken wij vrijblijvend uw manuscript, waarna u per mail een reactie van ons ontvangt. Gezien de hoeveelheid manuscripten die wij dagelijks ontvangen, kan dit enkele maanden duren. Over de beoordeling van manuscripten kan niet worden gecorrespondeerd. Fotograaf? Kijk dan hier.