Bart Römer tekent contract bij Pepper Books voor boek met kleurrijke levenslessen van vader Piet Römer

Bart Römer (directeur Nederlandse Filmacademie en schrijver) werkt aan het inspirerende familieverhaal: Hoe vind je zelf dat het gaat? 12 lessen van mijn vader en 1 van mijn moeder. Hierin vertelt hij door de ogen van de zoon (Bart) welke invloed zijn ouders op hem hebben gehad en welke levenslessen zij hem hebben meegegeven. Het boek verschijnt in het voorjaar van 2023 bij uitgeverij Pepper Books.

Pepper Books-uitgever Mariska Budding: ‘Het verhaal is een mooie mix van filosofisch getinte nostalgie voor een breed publiek. De foto’s, uit eigen archief van de auteur, die in het boek komen, maken het persoonlijker, maar het is zeker meer dan een familiebiografie. Het is inspirerend, gevoelig en met humor verteld. Een intrigerend portret van de band tussen vader en zoon.’

BART RÖMER
Bart Römer is directeur van de Nederlandse Filmacademie en schrijver. Hij was toneelspeler en daarna, achter de schermen, werkzaam bij de televisie. Vooral als programmaontwikkelaar en leidinggevende bij de publieke omroep. In 2020 verscheen het kinderboek De dromendief dat hij samen met zijn zoon Leon schreef.

Hoe vind je zelf dat het gaat? verschijnt begin 2023 bij uitgeverij Pepper Books.

Zoon Bart en vader Piet Römer op de Dam, voorjaar 1960.