Siciliaanse kronieken 1 – Moordenaarsstorm

ISBN: 9789020608779
Verschijningsdatum: april 2019
Prijs: 19.99

Maxine Steenstra, die we leren kennen als de sterke en zelfstandige vrouw ‘Max’, is het middelpunt van Moordenaarsstorm. Max woont al een aantal jaren op Sicilië wanneer ze tijdens haar ochtend-workout op het strand een dood meisje vindt.

Is dit meisje gevallen? Is ze vermoord? En waarom ligt ze precies hier, op deze voor Max zo vertrouwde plek? Wil Heerema is een rechercheur die zijn vakantie doorbrengt in een Siciliaans dorp. Hij heeft in een opwelling geboekt, omdat deze plek door de steile straatjes met honderden trappen, de verraderlijke stroming in zee en het feit dat er niets anders te beleven valt dan wijn drinken op een terras de absolute vakantiehel is voor kinderen, bejaarden en feestende idioten. Wat hem betreft de hemel op aarde.

Maar Wil heeft weinig talent voor vakantie vieren. Dat komt goed uit, wanneer een dood meisje op het strand wordt gevonden. Samen ontdekken ze dat de dood van het meisje meer met het verleden van Max te maken heeft dan ze aanvankelijk dachten.

Siciliaanse kronieken 1 – Moordenaarsstorm verschijnt in april 2019.
Siciliaanse kronieken 2 – De mannen vallen verschijnt in de zomer van 2019.

"‘Inge Ipenburg schrijft met flair en weet vanaf de eerste bladzijden de spanning in haar thriller op te voeren en te bewaren.’"
– Nouveau