Maureen du Toit werkt aan ‘Happy Hond Feest’

Na het succes van het Happy Hond kookboek komt er in april 2024 een vervolg, waarin niet alleen nieuwe, feestelijke recepten staan, maar ook leuke ideeën voor DIY-speeltjes en andere honden-hebbedingen: Happy Hond Feest – Bakken en knutselen voor je trouwe viervoeter.

HAPPY HOND FEEST
Verwen je hond een beetje extra tijdens Halloween, Sinterklaas, Kerst, Koningsdag of Pasen. Geef hem een echte hondentaart op zijn verjaardag en knutsel dan meteen een originele hondenmand in elkaar. Of maak een mooie bandana voor je stoere viervoeter. Het nieuwe, inspirerende boek van Maureen staat vol met ideeën en lekkere recepten (voor honden dan). De recepten zijn niet moeilijk en met de duidelijke aanwijzingen van Maureen kan zelfs iemand met twee linkerhanden de mooiste DIY-dingen maken.
Inmiddels wordt Maureen du Toit regelmatig gevraagd om tijdens events workshops te geven.

MAUREEN DU TOIT
Maureen du Toit is onder andere bekend van Hart van Nederland, De Smaakpolitie, Je eigen droomhuis en NH Nieuws. Momenteel werkt ze als presentatie- en mediacoach, werkt ze bij KNGF Geleidehonden en is ze yoga-instructeur. Verder schrijft, kookt, leest en breit ze erop los. In 2022 verscheen Happy Hond kookboek bij uitgeverij Pepper Books.