Memoir over verlies en rouw van bestsellerauteur Jason Rosenthal verschijnt in november

Begin november verschijnt het indrukwekkende Leven, liefde, verlies en een nieuw begin van de Amerikaanse bestsellerauteur Jason Rosenthal bij uitgeverij Pepper Books. Het boek is een eerlijk en persoonlijk verhaal over rouw en verlies en het vinden van hoop en vreugde in tijden van pijn.

Tien dagen voor ze overleed aan eierstokkanker schreef kinderboekenauteur Amy Krouse Rosenthal een column voor The New York Times: ‘You May Want to Marry My Husband’. Het was een hartverscheurende, genadeloos eerlijke en creatieve variant op een contactadvertentie, waarin een vrouw vanaf haar sterfbed haar echtgenoot aanmoedigt om weer geluk te vinden na haar overlijden. De column ging viral en bereikte meer dan vijf miljoen mensen wereldwijd.

In Leven, liefde, verlies en een nieuw begin beschrijft Jason Rosenthal hun opmerkelijke liefdesverhaal, het tragische einde en wat er daarna gebeurde – hoe hij probeert om aan Amy’s wens te voldoen, terwijl hij en hun drie kinderen tegelijkertijd worstelen met het immense verlies. Het resultaat is een aangrijpend en inspirerend verhaal over het verwerken van verdriet en het vinden van hoop en vreugde in tijden van pijn.

‘Een briljante en pijnlijke memoir. Ik glimlachte en huilde voortdurend tijdens deze buitengewone leeservaring’John Green, auteur van The Fault in Our Stars en Paper Towns

JASON ROSENTHAL is auteur, veelgevraagd spreker en advocaat. Ook is hij bestuursvoorzitter van de Amy Krouse Rosenthal Foundation, een stichting die zich zowel inzet voor het bevorderen van geletterdheid bij kinderen als om onderzoek te doen in het vroegtijdig ontdekken van eierstokkanker. In zijn werk zet hij zich in om anderen te helpen met hun verlies. Hij heeft drie kinderen en woont in Chicago.

>> Kijk hier voor meer informatie over Leven, liefde, verlies en een nieuw begin