Openhartig dagboek over leven met een bipolaire stoornis

Dit najaar verschijnt bij uitgeverij Pepper Books Je gaat toch geen gekke dingen doen? Een openhartig verhaal waarin de hoofdpersoon Francis je meeneemt in haar leven met een bipolaire stoornis. Schrijfster Aefke ten Hagen verwerkte haar eigen ervaringen in het boek. Je gaat toch geen gekke dingen doen? is vanaf eind oktober verkrijgbaar in de (online) boekhandel.

JE GAAT TOCH GEEN GEKKE DINGEN DOEN?
Elke keer als Francis, een vrouw en moeder met een bipolaire stoornis, denkt dat haar leven lekker loopt, kan haar hele bestaan toch ineens weer ontsporen. Ze raakt in een zware depressie of springt met rozegeverfd haar door het leven. Ondanks deze onzekerheden is er veel liefde in het gezin. Maar overleeft haar huwelijk elke depressie of bizarre verliefdheid? En wat doet zij om haar leven en dat van de mensen in haar omgeving leefbaar te houden? Het boek Je gaat toch geen gekke dingen doen? biedt tips en trucs waarvan het succes niet verzekerd is, maar die wel voor een lach en een traan op je gezicht zorgen.

AEFKE TEN HAGEN
Aefke ten Hagen debuteerde in 2010 met de roman In naam van mijn vader. Datzelfde jaar verscheen onder pseudoniem Koosje en later schreef ze nog Tijdens kantooruren. Aefke schreef ook diverse korte verhalen die in de prijzen vielen en verfilmd zijn (NCRV). In 2019 verscheen bij uitgeverij Kluitman haar kinderboekendebuut Mijn moeder kookt soep van tafelpoten, over de elfjarige Fiep, die opgroeit met een moeder met een bipolaire stoornis.

IRIS BOTER
Iris Boter heeft als schrijver en illustrator al aan meer dan 150 boeken gewerkt. Ze combineert tekenen op papier graag met werken op de computer. Haar tekenstijl is vrolijk en grappig, maar soms ook met een serieuze ondertoon. Ze woont met haar man en dochter in Kampen.

>> Kijk hier voor meer informatie over Je gaat toch geen gekke dingen doen en om dit boek alvast te pre-orderen.