Pepper Books geeft biografie Meghan Markle van royalty-biograaf Andrew Morton uit

Uitgeverij Pepper Books heeft de rechten verworven van de biografie van Meghan Markle, geschreven door de wereldberoemde royalty-biograaf Andrew Morton. Meghan, een biografie zal komend najaar verschijnen.

Andrew Mortons zeer geprezen biografie van Meghan Markle, die verscheen aan de vooravond van haar huwelijk met prins Harry, reflecteerde op de impact die Meghan destijds al had op de vaste tradities van het huis Windsor. Niemand kon toen nog voorzien hoe de situatie zich zou ontwikkelen. Hoe zou deze zelfverzekerde actrice omgaan met de extreme media-aandacht die haar nieuwe rol binnen het koninklijk huis met zich meebracht? Hoe zou de rest van de familie op haar reageren?

MEGHAN, EEN BIOGRAFIE
In deze volledig geüpdatete en aangevulde editie vertelt Morton Meghans levensverhaal. Aan de hand van exclusieve interviews met mensen uit haar directe omgeving beschrijft hij haar moeilijke jeugd, haar eerdere huwelijk en scheiding, haar worstelingen in Hollywood, haar werk als ambassadeur voor goede doelen en natuurlijk haar leven als de Hertogin van Sussex en de ogenschijnlijk onoverkomelijke kloof die is ontstaan tussen de ‘Sussexen’ en het huis Windsor.

ANDREW MORTON
Andrew Morton is een wereldberoemde biograaf en deskundige op het gebied van royalty en beroemdheden. Voor zijn onthullende en wereldschokkende geautoriseerde biografie over Diana werkte hij, in het geheim, samen met de prinses. Hij schreef diverse prijswinnende bestsellers, waaronder de biografieën van Monica Lewinsky, Madonna, David en Victoria Beckham, Tom Cruise, Angelina Jolie en 17 Carnations: The Windsors, the Nazis and the Cover-up. Morton woont afwisselend in Londen en Los Angeles.

Meghan, een biografie, door Andrew Morton, verschijnt dit najaar bij uitgeverij Pepper Books.

Meghan, een biografie | Andrew Morton | € 22,99 | ca. 320 pagina’s, MET FOTOKATERN | verschijnt in november 2021 | Pepper Books | isbn 978 90 206 0896 0