Succesvolle money coach en ervaringsdeskundige Hanneke van Onna tekent contract bij Pepper Books

Money coach en succesvol spreker Hanneke van Onna heeft bij uitgeverij Pepper Books het contract getekend voor haar boek over het belang van financiële onafhankelijkheid, de psychologie achter geld en de weg naar financiële vrijheid.

Op een toegankelijke manier neemt Hanneke van Onna je mee in haar persoonlijke verhaal. Ze vertelt over haar valkuilen, maar ook over haar kracht en doorzettingsvermogen, waardoor ze het punt heeft bereikt waar ze nu staat.

Hanneke van Onna is ondernemer en expert op het gebied van vrouwen en geld. Ze helpt zowel bedrijven als particulieren met het onderwerp dat haar leven lange tijd heeft beheerst: geld. Zo kwam ze oog in oog te staan met een faillissement en een geldverslindende scheiding. Toen ze haar baan verloor, leefde ze tijdelijk op de armoedegrens. Deze persoonlijke en zakelijke ervaringen, gecombineerd met haar besluit om anderen te helpen, zijn de sleutel tot haar succes.

HANNEKE VAN ONNA

Hanneke is een ervaren spreker en werkte onder andere voor DWDD, Tina en Donald Duck. Ze is rolmodel voor de Young Lady Business Academy van Elske Doets, waar ze jaarlijks meer dan 200 jonge vrouwen toespreekt over het belang van financieel bewustzijn en financiële onafhankelijkheid. Ze geeft jaarlijks zo’n 50 Money Masterclasses voor groepen van twee tot honderd personen.
Hanneke is alleenstaande moeder van drie kinderen en woont en werkt in Amsterdam.

Het boek verschijnt in het najaar 2022 bij uitgeverij Pepper Books.

Lees meer over Hanneke van Onna op hannekevanonna.nl