Exclusieve lunch-editie De Grote Hoogland

ALKMAAR – Vanaf vrijdag 23 oktober ligt De Grote Hoogland in de boekwinkel. De vuistdikke bundel van de meest gelezen columnist van Nederland, Rob Hoogland, wordt die middag om 16.30 uur feestelijk gepresenteerd bij boekhandel Scheltema in Amsterdam. Toegang is gratis.

LUNCH-EDITIE

Van De Grote Hoogland verschijnt ook eenmalig een exclusieve lunch-editie. Voor € 30,- ontvangt men de bundel met handgeschreven opdracht van de auteur én kan men van een heerlijke lunch genieten samen met Rob. De oplage van de lunch-editie is 10 exemplaren. De lunch met Rob Hoogland zal plaatsvinden in restaurant Staal op zondag 25 oktober om 12.00 in Haarlem en wordt georganiseerd in samenwerking met boekhandel H. de Vries Boeken. De lunch-editie van De Grote Hoogland kost € 30,- (boek en lunch). Verkoopinformatie: marketing@pepperbooks.nl

DE GROTE HOOGLAND

Rob Hoogland is de nestor van De Telegraaf. Hij is – letterlijk – de grootste columnist van het land. Met zijn verfrissende directheid port hij hardwerkend Nederland al meer dan 25 jaar elke ochtend wakker. Veelal geleid door verbazing, maar soms ook door ontroering, mijdt hij geen enkel onderwerp. De hypocrisie in de werelden van politiek en religie, de tergende bureaucratie, de correctheid die het land in zijn ogen in een ijzeren greep houdt, de dogma’s van de linkse kerk: Hoogland zet zijn gedachten erover dag in dag uit ironisch op papier. In De Grote Hoogland is een selectie uit zijn columns van de laatste vijf jaar bijeengebracht.

ROB HOOGLAND

Rob Hoogland (1950) begon zijn journalistieke carrière als sportverslaggever bij het Noordhollands Dagblad en belandde via een tussenstop bij het Haarlems Dagblad in 1976 bij De Telegraaf. Daarvoor schreef hij tot nu toe meer dan 7000 columns, die dagelijks worden gepubliceerd.